Kru Paranormal: Draugr (G10,L139)

CODE PRODUK: 978-967-369-660-4

  • Berat: 0.095kg
  • RM 8.40
  • RM12.00
  • 30 % OFF
  • STOCK:
  • 298


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk: Kru Paranormal: Draugr ISBN:  9789673696604
Penerbit: Penerbit-X
Penulis: Khairul Nizam Khairani Tahun Terbitan: 2023
Muka Surat: 144
Halaman: Hitam Putih
Format: Softcover
Berat (kg): 0.095kg
Dimensi (cm): 18.2cm x 11.5cm x1.0cm   SINOPSIS  

“Masa aku kemalangan jalan raya di Sweden dulu, doktor telah mengisytiharkan aku mati. Tapi sejam kemudian doktor dapati aku bernafas kembali. Sejak dari itu kawan-kawan aku menggelar aku Draugr,” cerita Jai.

“Draugr? Apa tu?” tanya Sardon.

“Draugr ni hantu dalam budaya Skandinavia. Manusia yang hidup semula setelah mati. Lebih kurang macam zombi. Tapi Draugr ni kadang-kadang boleh berubah rupa. Kadang-kadang jadi kucing hitam, anjing hitam atau kambing hitam,” jelas Jai.

* * * * *

Setelah mengalami kemalangan jalan raya yang menyebabkannya mati selama sejam, Jai sering bermimpi sebuah menara tangki air di tengah-tengah kawasan perumahan elit yang sedang dibangunkan. Dan dalam setiap mimpi itu, dia dapat mendengar bunyi ketukan besi penuh amarah dari puncak menara itu.

Apabila tamat pengajiannya di Sweden dan kembali ke Malaysia, Jai menubuhkan kumpulan muzik metal yang dinamakan Al Jassasah. Sikapnya yang tidak mahu bekerja dan cuma mementingkan muzik membuatkan ibu dan ayahnya, Datuk Hisham dan Datin Norin pening kepala. Bagaimanapun, hidup Jai yang bebas tanpa kerunsingan mula berubah apabila Al Jassasah mula kehilangan ahli, dan Baphomet muncul di hadapannya…

 

Polis menjumpai mayat-mayat yang telah dibunuh dengan kejam menggunakan kaedah seksaan kuno Viking dan semua siasatan menjurus ke arah Jai. Namun, apakah benar Jai Sjalsatare yang melakukannya? Apakah rahsia di sebalik mimpi Jai tentang menara tangki air itu? Dan sekali lagi Ehsan memainkan peranannya mencaturi hidup manusia. Apa sebenarnya matlamat yang mahu dicapainya?

CODE PRODUK: 978-967-369-660-4
STOCK: 298
BERAT: 0.095kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2024 MobileBookCafe . All rights reserved