Kru Paranormal: Upacara Helang Darah (L167,Y28)

CODE PRODUK: 9789673696581

  • Berat: 0.100kg
  • RM 8.40
  • RM12.00
  • 30 % OFF
  • STOCK:
  • 441


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk: Kru Paranormal: Upacara Helang Darah ISBN: 978-967-369-658-1
Penerbit: Penerbit-X
Penulis: Khairul Nizam Khairani Tahun Terbitan: 2022
Muka Surat: 133
Halaman: Hitam Putih
Format: Softcover
Berat (kg): 0.100 kg
Dimensi (cm): 18.3 cm x 11.4 cm x 1.1 cm   SINOPSIS  

Imtiaz dapat merasakan yang Zamir menyalahkannya atas kematian Huda. “Aku cuba buat apa yang termampu. Pada masa tu Huda sudah dianggap suspek kes pembunuhan mak dan nenek kau, Zamir. Aku tak boleh buat apa-apa,” dia menjelaskan.

Zamir menghampiri Imtiaz dengan riak jengkel dan berang membuatkan Imtiaz gementar. “Kalau aku ada, aku takkan benarkan semua ini berlaku!” tegasnya.

Selepas berbulan-bulan dilaporkan hilang, Zamir muncul kembali setelah membongkar rahsia hitam keluarganya. Kini dia sudah mengerti semuanya. Apakah yang telah didedahkan arwah ayahnya dalam rakaman video yang diberikan Jagjit Singh sebelum KRU PARANORMAL mencari kilang lama di Jeram? Bagaimanakah hubungan Zamir dan Imtiaz setelah kematian Huda? Apakah masih ada lagi KRU PARANORMAL?

Detektif Aris menjumpai satu mayat tergantung dalam keadaan mengerikan dalam sebuah banglo tinggal. Mangsa telah diseksa dengan kaedah seksaan bangsa Viking yang amat kejam. Siapa yang melakukannya dan kenapa? Lebih memeningkan, Koperal Darina yang menyiasat kes itu mendapati terdapat satu kes lama berusia 30 tahun di mana seorang wanita dibunuh dengan kaedah yang sama dan penjenayah yang melakukannya pula telah disahkan mati dalam kemalangan. Adakah pembunuhnya masih hidup atau ada generasi baharu yang menyambung legasinya?

 

Imtiaz mendapat maklumat nyawa Darina dalam bahaya. Siapakah atau apakah yang mengancam Darina? Mampukah Imtiaz menghalangnya atau Darina akan menerima nasib yang sama seperti Huda?

 
CODE PRODUK: 9789673696581
STOCK: 441
BERAT: 0.100kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2024 MobileBookCafe . All rights reserved