Misteri Al Masih Ad Dajjal Pembawa Fitnah dan Kesesatan Menghuru - Harakan Dunia #(Z4)

CODE PRODUK: 9789672278382

  • Berat: 0.420kg
  • RM 36.96
  • RM38.90
  • 5 % OFF
  • STOCK:
  • 17


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk: Misteri Al Masih Ad Dajjal Pembawa Fitnah dan Kesesatan Menghuru - Harakan Dunia 
ISBN: 9789672278382
Penerbit: HR Publishing 
Penulis: Abu Muhammad Arafah Adha
Tahun Terbitan: 2021
Muka Surat: 268
Halaman: Berwarna
Format: Softcover
Berat (kg): 0.420
Dimensi (cm):  14.5 x 20.8 x 1.2

Dunia sekarang ini sedang bergolak dengan pelbagai kemelut. Penyakit sosial , pepecahan dalam masyarakat , pertumpahan darah melibatkan negara islam dan negara terkenal, peperangan , kerosakan di bidang fikiran, fahaman serta ideologi, pemujaan, sihir dan lain - lain lagi telah menyebabkan dunia menjadi huru - hara. Krisis bidang ekonomi, kejatuhan nilai wang, kenaikan harga barang dan sistem perbankan riba telah menyebabkan manusia diserang pelbagai penyakit kerana pening dan stress.

Di sebalik semua gejala yang terjadi , kita lupa, alpa dan terlepas pandang . Apakah itu? Atau apakah "Dia"? Semua kemelut yang terjadi sekarang ini telah pun diisyaratkan oleh Rasulullah SAW. Rasulullah SAW bumbag kalau-kalau umatnya terpengaruh dengan fitnah yang dibawa "Dia".


Ramai dikalangan umat Islam sendiri tidak tahu dan sedar siapakah "Dia", tokoh yang merbahaya. "Dia" ialah DAJJAL. DAJJAL yang bakal muncul di penguhujung umur dunia untuk menghuru-harakan dunia ini. Buku ini mendedahkan bukti-bukti kewujudan Dajjal yang disebut oleh Allah dan Rasulullah SAW; diisyarat dalam Al-Quran secara simbolik dan diperjelaskan bukti kewujudan Dajjal dalam hadis sifat-sifatnya secara terperinci termasuk fitnah dan pembohongan yang dibawa dalam pelbagai bidang kehidupan .

Ramai di kalangan manusia , termasuk orang Islam terperangkap dan terikut-ikut dengan Dajjal serta mudah terkena sihir Dajjal. Di penghujung buku ini dikongsikan tips dan panduan cara mana untuk selamat daripada fitnah dan Dajjal serta menangkis "Sihir Dajjal".

CODE PRODUK: 9789672278382
STOCK: 17
BERAT: 0.420kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2021 MobileBookCafe . All rights reserved