Mudahnya Menjadi Top Reseller! Misi Jualan 6 Angka Setahun # (BL45,L42)

CODE PRODUK: MMTR01

  • Berat: 0.355kg
  • RM 111.20
  • RM139.00
  • 20 % OFF
  • STOCK:
  • 5


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk:  Mudahnya Menjadi Top Reseller! Misi Jualan 6 Angka Setahun
ISBN: MMTR01
Penerbit: Y3 Asia Sdn Bhd
Penulis: Adilla Rahim
Tahun Terbitan: 2022
Muka Surat: 213
Halaman: Hitam Putih
Format: Hardcover
Berat (kg): 0.355
Dimensi (cm): 21.6 x 15.3 x 1.9

 

"Jika sebagai reseller tidak ada mindset berorientasi closing sales, bagaimana sebuah bisnes itu mendapatkan revenue(jualan)?"   Tahukan anda!   Apa cabaran terbesar seorang reseller untuk menjadi Top Reseller?    MINDSET! MINDSET! MINDSET!     Mindset seorang Top Reseller mereka sukakan cabaran. Jadi sekiranya anda ingin menjadi Top Reseller pertama perlu buat ialah tukar mindset biasa-biasa kepada "Winning mindset!"   Bayangkan, sekiranya anda di beri ilmu berkenaan jualan , di berikan training menjadi Top Reseller, contoh 10% yang aktif menjual daripada 1000 reseller dengan jualan bulanan RM5 ribu sebulan. Di sini, seramai 100 reseller boleh membuat jualan hampir RM500 ribu setiap sebulan.    Itu sekiranya 10%, ikut pengalaman saya dalam Sales Training sekiranya reseller di beri ilmu dan di jaga dengan baik boleh melonjakkan reseller yang lebih aktif dari 10%-30%. Jadi? Cuba kira balik daripada 1000 reseller yang ada tadi, pasti akan meningkatkan jualan bisnes dan income untuk reseller. Jadi pattern yang kuat membezakan reseller biasa dengan Top Reseller yang paling utama ada membetulkan mindset dulu!   Jadi, apa yang dapat di rumuskan di sini, saya menjumpai pola(pattern) seorang reseller yang boleh menjadi Top Reseller dengan menghasilkan Buku Mudahnya menjadi Top Reseller!   

 

 Dan banyak lagi....!    

Anda terus belajar semua strategi yang anda inginkan supaya anda menjadi Next Top Reseller!

 

Melalui Buku Mudahnya menjadi Top Reseller anda akan belajar 13 bab/topik beserta task yang perlu di buat selepas habis setiap bab yang di baca.

 

CODE PRODUK: MMTR01
STOCK: 5
BERAT: 0.355kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2024 MobileBookCafe . All rights reserved