Ops...Sis, Tolong ! (L126)

CODE PRODUK: 9789674493158

  • Berat: 0.150kg
  • RM 11.61
  • RM12.90
  • 10 % OFF
  • STOCK:
  • 24


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk : Ops...Sis, Tolong!

ISBN : 9789674493158

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Mariam Sarbini 

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.150

Tahun Terbit : 2018

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

"Wei, kau nak tahu tak, Rina tu dah ABC!" "Apa?! Patutlah banyak jerawat! Hahaha!" Oh noooooooo!!! Sis, tolong! Nampaknya, rahsia paling besar aku dah diketahui oleh orang yang paling berbahaya tahap kebecokan mulutnya! Siapa lagi kalau bukan Sulaiman Ahmad Bekri! Habislah aku...Eh kejap! Salah ke kalau aku dah ABC? Hisy, bukan air batu campur lah. (ABC tu, Allah bagi cuti). Nasib baik ada Along. Dia yang banyak tolong aku. Kata Along lagi, jadi wanita ni special tau. Apa yang special? Okey..Ok. Aku bagitau sikit je. Dalam ni ada tips untuk korang yang pertama kali datang tutttt.  Haa, selebihnya, korang bacalah sendiri. Oh lupa nak cakap. Buku ni, untuk kita-kita aje. Jangan bagi adik lelaki, kawan sekelas (terutama sekali kalau yang bernama Sulaiman Ahamd Bekri), abang senior ataupun kerani makmal sains baca tau. Pendek kata, no boy allowed!

CODE PRODUK: 9789674493158
STOCK: 24
BERAT: 0.150kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2021 MobileBookCafe . All rights reserved