Set Kombo Tadabbur Superb Huffaz (L125)

CODE PRODUK: set-kombo-tadabbur

  • Berat: 0.000kg
  • RM 81.00
  • RM90.00
  • 10 % OFF
  • STOCK:
  • 5


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk : Set Kombo Tadabbur Superb Huffaz 

ISBN : set-kombo-tadabbur-superb-huffaz

Penerbit : Superb Huffaz

Format : Softcover

Berat : 1.3 kg

 

Set Kombo Tadabbur Superb Huffaz ini mengandungi :

1. Surah Pilihan 1 Tadabbur Al-Quran

2. Surah Pilihan 2 Tadabbur Al-Quran

3. Superb Huffaz Keyword Al-Quran

4. Colouring Book

5. Kalender Superb Huffaz

 

- Surah Pilihan 1 Tadabbur Al-Quran

Buku Tadabbur Surah Pilihan Superb Huffaz 1 ini dilengkapi dengan surah-surah pilihan seperti Surah al-Fatihah, Surah adh-Dhuha, Surah al-Insyirah, Surah at-Tin, Surah al-Alaq, Surah al-Qadr, Surah al-Bayinah & Surah al-Zalzalah.

Buku ini disusun khas untuk dijadikan amalan harian setiap Muslim untuk mencapai ketenangan diri dengan membaca dan tadabbur ayat-ayat Quran al-Karim Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada anak-anak untuk dijadikan bahan bacaan atau sebagai rujukan kepada diri sendiri untuk lebih mendalami ayar-ayat suci al Quran ini Didalam.

Buku Tadabbur Surah Pilihan Superb Huffaz 1 ini terdapat huraian untuk 8 surah. Dapat kita mengamati ayat-ayat al-Quran untuk memahaminya, serta menangkapi makna-maknanya, hukum-hukumnya, dan maksud yang dikehendakinya.

 

Bersaiz A4 dan halaman berwarna.

 

- Surah Pilihan 2 Tadabbur Al-Quran

 

Buku Tadabbur Surah Pilihan Superb Huffaz 2 ini dilengkapi dengan surah-surah pilihan seperti:   ✨ Surah al-‘Adiyah ✨ Surah al-Qaari’ah ✨ Surah al-Takaathur ✨ Surah al-Asr ✨ Surah al-Humazah ✨ Surah al-Fill ✨ Surah Quraisy ✨ Surah al-Maa’un ✨ Surah al-Khausar ✨ Surah al-Kaafirun ✨ Surah an-Nasr ✨ Surah al-Masad ✨Surah al-Ikhlas ✨ Surah al-Falaq ✨ Surah an-Nas   Disusun khas untuk dijadikan amalan harian setiap Muslim dalam mencapai ketenangan diri dengan membaca dan tadabbur ayat-ayat Quran al-Karim.   Sesuai untuk dijadikan hadiah kepada anak-anak untuk dijadikan bahan bacaan atau sebagai rujukan kepada diri sendiri untuk lebih mendalami ayar-ayat suci al Quran ini Didalam Buku Tadabbur Surah Pilihan Superb Huffaz 2 ini terdapat huraian untuk 15 surah.   Dapat kita mengamati ayat-ayat al-Quran untuk memahaminya, serta menangkapi makna-maknanya, hukum-hukumnya, dan maksud yang dikehendakinya.  

Bersaiz A4 dan halaman berwarna.

  - Superb Huffaz Keyword Al-Quran  

Anda ingin anak anak dan pelajar anda menghafal al-Quran dengan MUDAH dan GEMBIRA?

Pengusaha Tadika pula nak modul hafazan yang hebat untuk kegunaan KELAS TAHFIZ?

Oleh itu kami bawakan inovasi baru di dalam pendidikan al-Quran dengan SUPERB HUFFAZ – KEYWORD ALQURAN

Set berwarna penuh dengan tarikan utama surah-surah pilihan berasaskan 3 kemahiran teras iaitu Menghafal, Memahami dan Menghurai.

Anak anda yang melihat pasti akan tertarik untuk mendekati. Bersaiz A4 dan halaman berwarna.

 

- Colouring Book

Kaedah hafazan berdasarkan warna dan objek  Menggunakan kaedah membunyikan warna ayat Al Quran Anak2 boleh meneka gambar dan dapat membina keyakinan mereka untuk memahami Surah 

 

- Kalender Superb Huffaz

 

Nak anak MUDAH HAFAL surah Al-Quran dengan BAIK dan MENYERONOKKAN?   Bukan sekadar hafaz tapi faham maksud dengan seronok! Sekiranya gambaran awal kepada anak al-Quran itu menyeronokkan. Insyallah kerja anda jadi mudah.   ✅ Modul ini ada kelainan dengan menggunakan Teknik WARNA pada surah hafazan ✅ Setiap surah ada  GAMBAR untuk memudahkan hafazan dan mehami maksud
✅ Anak berasa SANTAI semasa menghafaz
✅ Beserta TERJEMAHAN gambar
✅ Dari surah Al-Fatihah sehingga Ad-Dhuha

 

CODE PRODUK: set-kombo-tadabbur
STOCK: 5
BERAT: 0.000kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2021 MobileBookCafe . All rights reserved