Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo Lama! (L126)

CODE PRODUK: 9789674495770

  • Berat: 0.145kg
  • RM 11.61
  • RM12.90
  • 10 % OFF
  • STOCK:
  • 23


  • Pilih Lokasi:


Beli Sekarang

Info Produk

Tajuk : Legenda Budak Pelik : Merungkai Misteri Banglo Lama!

ISBN : 9789674495770

Penerbit : Ana Muslim Sdn Bhd

Penulis : Syuhada Safian 

Muka Surat : 160 m/s

Halaman : Hitam Putih

Berat (Kg): 0.145

Tahun Terbit : 2020

Format : Paperback

Dimensi (Cm) : 19 cm x 12.5 cm x 1 cm

 

SINOPSIS: 

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1

Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2

Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3

Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4

Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5

Eh... Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay...

CODE PRODUK: 9789674495770
STOCK: 23
BERAT: 0.145kg

Penghantaran

Kami menggunakan perkhidmatan kurier terbaik seperti Pos Laju untuk membuat penghantaran pesanan buku ke seluruh negara.

Khidmat Pelanggan

Buku rosak? Salah Order? Kuantiti tidak cukup? Lain-lain masalah? Kami sedia membantu.

Pengembalian Wang

Sekiranya stok habis, atau terdapat kesalahan dalam penghantaran, kami sedia untuk mengembalikan wang anda.

© 2021 MobileBookCafe . All rights reserved